Käsitööseebid
Kehakoorijad
SPA tooted
Kehahooldusõlid
Eeterlikud õlid
Aksessuaarid
Kinkekarbid
Kehahooldus
Emale ja lapsele
Putukatõrje
Meestele
Kes me oleme?
Tellimisinfo
Müügikohad
Kontakt
Blogi
Eeterlike õlide kasutamine
KKK




Nurme Seep / Kehahooldus / Sheavõi 200ml trüki
Sheavõi 200ml

suurenda

Sheavõi on äärmiselt efektiivne niisutaja, kuna selles sisaldub väga palju rasvhappeid. Rasvhapped on olulised naha niiskustasakaalu ja elastsuse säilitamiseks. Sheavõi kaitseb nahka keskkonnakahjustuste eest, sisaldab A, E ja F vitamiine ning toimib edukalt mikroobidevastaselt.

Sheavõil on palju erinevaid kasutusvõimalusi. Seda võib kasutada naturaalse juuksebalsamina, naha niisutajana üle kogu keha, meigi eemaldajana või väiksemate haavade ja põletuste leevendamiseks. Äärmiselt tõhus vahend päikesepõletuse korral ning ka mähkmelööbe ennetamiseks ja leevendamiseks.

* Igapäevane nahaniisutaja (näole ja kehale);
* Kuiva naha leevendamiseks;
* Kuiva peanaha korral;
* Mähkmelööbe leevendamiseks;
* Päevitusjärgse kreemina;
* Kortsude vastu;
* Nahakuivusest tingitud sügeluse vastu;
* Päikesepõletuse korral;
* Raseerimisjärgse kreemina peale habemeajamist, et vähendada nahaärritust;
* Väiksemate haavade korral;
* Nahalõhedest vabanemiseks;
* Pehmendab nahapaksendeid (eriti tõhus kandadel);
* Rasedusarmide ennetamiseks raseduse ajal;
* Tuule, külma ja päikesekaitseks (eriti näol ja huultel);
* Parandab naha jumet;
* Keemilisest töötlusest tingitud peanaha ärrituse korral;
* Aitab ära hoida karvade sissekasvamist ja põletikuliste kollete teket pärast raseerimist;
* Vähendab aknet;
* Imendub kergesti ja ei jäta nahka rasvaseks;
* Aitab taastada naha elastsuse;
* Taastab juuste läike.

Sheavõi, tuntud ka karite või nime all, valmistatakse shea e karite puu pähklis sisalduvast rasvast. Sheapuu kasvab metsikult Lääne- ja Kesk- Aafrika savannides, ning kulub 50 aastat enne, kui sheapuu hakkab vilja kandma. Sheavõid nimetatakse ka „naiste kullaks“, kuna selle väärtusliku rasva tootmisega on läbi aastasadade tegelenud peamiselt naised.

100% LOODUSLIK

Koostis (INCI): Butyrospermum parkii (orgaaniline sheavõi), Tocopherol (E vitamiin).

Kogus 200 ml

NB! Välispidiseks kasutamiseks. Säilitada temperatuuril kuni 30C. Vältides mikroobide otsest sattumist tootele (kasutades nt spaatlit), pikendate toote eluiga.

hind: 12.00

Nele Paves
Olen Nurme Seep toodete tuline fänn
Olen sõltuvuses Nurme Seebi vannipiimadest. Ma ei tea midagi mõnusamat, kui pärast väsitavat tööpäeva või tuulist talvekülma sulpsata mandariinilõhnalisse piimavanni. Teadmine piima kasulikest omadustest ja aroom eeterlikest õlidest viivad peast kõik muremõtted ja vannist väljub täiesti uus inimene. Soovitan soojalt.
Nele Paves
Kanal 11 projektijuht
Nurme Looduskosmeetika OÜ | info[at]nurmeseep.com | Tel +372 52 51 779